Afhøvling af gulve tilbydes af Din gulvmand.dk

Afhøvling af trægulve udføres med en gulvhøvl og mange kræfter. Har du et trægulve der skal afhøvles? Så hjælper dingulvmand.dk dig gerne. Det kræver mange års erfaring at ordne sådan et trægulve så det bliver smukt og slidstærkt.

Afhøvling af gamle trægulve

Bor du i en bolig med trægulve, så kan du glæde dig over, at gulvene med stor sandsynlighed kan blive som nye igen med forholdsvis små midler. Selvfølgelig er det mest praktisk, hvis boligen er tom, når der skal ske en afhøvling af gulvene, men det er meget almindeligt, at man flytter lidt rundt på møblerne, så vores medarbejdere kan komme til med maskinerne.  Afhøvling af gulve sker med en maskine med små roterende høvle, der fjerner lag efter lag af gulvet, til det nye lyse træ er synligt og fryder øjnene.

 

Afhøvling af gulve tilbydes af Din Gulvmand
afhøvling af gulve

Vi tilbyder gulvafslibning i Århus

… –  og selvfølgelig også, hvis du bor lidt uden for byen. Din Gulvmand er ikke bare ekspert i afhøvling af gulve. Vi er også skrappe til gulvafslibning i Århus, så du kan være sikker på, at du får nogle fantastisk smukke gulve. Gulvafslibning i Århus er ikke en speciel måde at slibe på, men peger på, at Din Gulvmand har meget stor erfaring med netop boliger i Århus. Faktisk så afsluttes en afhøvling af dine gulve altid med en gulvafslibning, da gulvafslibningen sikrer, at gulvets overflade bliver så jævn og glat som muligt og fri for ubehagelige splinter.

 

Gulv afslibning får slidte gulve smukke igen

I modsætning til afhøvling af gulve sker en gulv afslibning med sandpapir, der er monteret på en valse, der roterer hen over gulvet. Ved en gulv afslibning starter man med groft sandpapir og slutter af med fint sandpapir, der sikrer at gulvet bliver helt glat og blødt at røre ved. En gulv afslibning kan i de fleste tilfælde klare at få slidte gulve smukke i træet igen, så de efterfølgende kan lakeres, sæbebehandles eller oliebehandles.

 

Slibning af gulv på programmet – så kontakt os i dag

Har du lyst til at få mere at vide om, hvad det koster at få en slibning af gulvet hjemme hos dig, så kontakt Din Gulvmand – gerne allerede i dag, så vi kan komme forbi og efterfølgende komme med en fast pris på, hvad vi skal have for en slibning af gulvene.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.