Afslibning af trægulve? Den bedste afslibning finder du lige her!

Her får du billig afslibning af dine trægulve!

Med en afslibning af trægulve fjernes den gamle overfladebehandling. En gulvafslibning bør udføres af en fagmand der har den fornødne ekspertise og gerne mange års erfaring. Såfremt du vælger os til din næste gulvopgave, så er vi garant for et solidt og godt håndværk. Gulvafslibning er ikke enhver beskåret at udføre, så derfor tilråder vi altid at gøre brug af en professionel gulvsliber med de rette kompetencer. Og netop en gulvmand med faglig stolthed der gør brug af de gamle håndværksmæssige traditioner giver afslibning af trægulv i høj kvalitet.

Afslibning udføres ved brug af ny teknologi

Udviklingen går stærkt og især indenfor gulvbranchen, hvor træteknisk know how er en forudsætning for et godt resultat. Når den gamle overflade er bortslebet så er det nøgne træ klar til en overfladebehandling med:

• Olie
• Sæbe
• Lud
• Lak
• Voks

Gulvafslibning og gulvbehandling giver mange spændende muligheder for at få et unikt og anderledes gulv, der fremstår smukt og præsentabelt.

OBS: Det kan være en god idé at få inspiration til dit næste gulvprojekt. Du kan eventuelt kigge ind i et større byggemarked for prøver på de forskellige former for gulvbehandling.

Afslibning får skønheden frem i alle trægulv

Træets unikke struktur og spil fremhæves ved de fleste former for gulvbehandling. Især olie har en formidabel evne til at skabe flotte trægulve hvor åretegninger fremhæves med træets naturlige pigmenter. Det naturlige spil der er imellem de enkelte stykker træ vil virkelig komme til sin rette. Især træsorter som ask og eg bliver fantastisk flotte med olie. Få mere information og inspiration ved at kontakte os, det er gratis og helt uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.