Dørtrin

Dørtrin hedder også fodspark, fodtrin, tærskler, dørtærskler og bundkarm er et af de mest udsatte bygningselementer i boligen. De påføres slitage og spark i langt større grad end hjemmets gulv. Afslibning af dørtrin tilbydes af os, et solidt gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Hvor får jeg billig afslibning af dørtrin?

I fald du har trægulve, kan ethvert gulvarbejde blive udført af vores gulvfirma. Godt nok er vores spidskompetence gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, hvor vores kompetancer, ekspertiser og erfaring virkelig finder sin plads. Imidlertid spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af plankegulve og parket og store gulvrenoveringer. Uanset hvilken gulvopgave vi løser, kan du forvente at få et godt og brugbart resultat gulvløsning med garanti.

Bær din hjertets udkårne over dørtrinnet!

Det er sædvane at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter vielsen. Her bydes bruden velkommen i boligen for parrets fremtid umiddelbart efter vielsen.

Hvorfor et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er konstant den værst sandsynlige og skaber nogen stød, slid og knubs. Det betyder, at materialet mange gange er af en hård træsort, som kan udholde den store belastning og udsathed. Den hårdeste træsort i Danmark er eg. Så derfor er en hel del dørtrin fabrikeret i egetræ. Ofte vil rummenes dørtrin få den samme overfladebehandling som de tilgrænsende gulve af træ har. Dette skaber en æstetisk gulvoverflade og giver et rigtig fint udfald.

Bundstykke og dørtærskel?

Et dørtrin har forskellige benævnelser, der hyppigt benyttes tilfældigt. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavt trin i bunden af døråbningen, som i længde og bredde svare til døren. Det dæmper støj og isolerer mod træk og kulde. Det giver en naturlig rumadskillelse, der er hensigtsmæssig ved vedligeholdelse, pleje og rengøring.

Hvorfor fremstilles dørtrin i eg?

Som nævnt, kommer dørtrin for en urimelig stor belastning. Dette gør dem modtagelige og kan fordre flittigere slibning end plankegulve og en stærk gulvbehandling. I i massevis sager lakeres trinnene selvom plankegulvet får en anden overfladebehandling som olie, sæbe, lud eller voks

Hvorfor er mange dørtrin runde?

Brug og mange års slid og brug af bundstykker i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket opleves i særdelsehed ved bløde træsorter som fyr, lærk og gran der har været praktiseret i mange generationer. hule dørtrin kan almindeligvis slibes plane, men vi ser tit sager hvor en udskiftning og sanering er påkrævet.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Fodspark, bundkarme, dørtærskel og fodtrin er alle en del af selve karmen omkring døren. I visse nye moderne boliger og hjem har gulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, anvendes den hårdeste træsort vi har i Skandinavien og Danmark. Herved opnås et ekstremt slidstærkt trin med ubeskrivelig god kvalitet og holdbarhed.

Mester i afhøvling af dørtrin

Vi er eksperter i gulvslibning, overfladebehandling samt afslibning af dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader, trappersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit hjem og bolig.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes