Gulvafhøvling

Gulvafhøvling foretages her af dygtige og lokale gulvfolk med stor erfaring indenfor gulve. Trænger dit trægulv til en høvling? Er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et trægulv med bølger og buler eller en håbløs gulvoverflade? Er en afhøvling løsningen. Såfremt der er besværlig lak eller andre beskadigelser, kan høvling også være en alternativ.

Hvornår bruges en afhøvling?

Spartelmasse og fernis kan også være forhold der er skyld i, at en afhøvling er uundgåelig. Ligesom bølger eller skævheder i gulvet er en god udfordring. Her vil det være nødvendigt stabilisere plankegulvet med en maskine til høvling en såkaldt ‘gulvhøvl’. Høvling bruges på trægulve, hvor en afslibning er umuligt, herunder ved:

 • Niveauforskelle
 • Bølger
 • Lim fra tæpper
 • Gulvspartelmasse
 • Ridser, hakker og huller
 • Fuldmaling
 • Fernis
 • Hård lak

Hvad forstår man ved en afhøvling?

Høvling af massive gulve er et reparationsarbejde, hvor den lokale gluvmand skal være påpasselig og dreven. Alle unøjagtigheder kan give skader eller niveuforskelle i i træets dybde. Afhøvling stiller skærpede krav til den professionelle fagmand, idet den store høvlemaskine virkelig tager fat. Der afhøvles 2 – 3 millimeter af træfladen, hvilket også kan være en mulighed ved meget ødelagte og grimme plankegulve. Vi har kompetencen, erfaringen og ved lige hvilke tiltag der skal gøres. At afhøvle et trægulv kræver påpasselighed, og bør ikke udføres som gør-det-selv gulvafhøvling. Ifald gulvafhøvlingen ikke udføres godt nok, kan det blive en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv afhøvling kan sandsynligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel håndværker til afhøvling af dit gulv. Her hos os får du billig høvling priser, kvalitets gulvforbedring og dag-til-dag udførelse.

Afhøvling og gulvslibning

Så snart gulvafhøvlingen er udført vil plankegulvet fremstå ru. Derfor afsluttes processen med en gulvafslibning, for at få den aller bedste overfladefinish før overfladebehandlingen påbegyndes. Her kan plankegulvet påføres olie, voks, lak, lud, sæbe eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Den efterfølgende slibning må være rigtig mellemslibning, grovslibning, let slibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne om overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling her på siden. Ovenikøbet er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du er i tvivl. Vi skal være sikke på, at du får svar på alle dine spørgsmål om afhøvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv opfriskes?

Efter en høvling, gulvslibning og overfladebehandling, bliver de fleste trægulve som nye igen. Du vil ikke kunne se, at trægulvet har været ødelagt. Bræddegulve bør altid behandles godt og plejes, rengøres og vedligeholdes aller bedst. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den absolut sidste løsning. I forbindelse med vores arbejde med trægulve får vi en hel del relevante spørgsmål, for eksempel:

 • Erfaring med gulvafhøvling
 • Maskiner til høvling
 • gulvafhøvling leje
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Gulvafhøvling anbefaling københavn
 • Maler og gulvafhøvling
 • professionel høvling
 • Pris høvling og lakering

På hjemmesiden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Ifald du har lyst til flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Ønsker du hjælp til høvling?

Din fagmand må altid fortælle dig, om en høvling er muligt. Såfremt dit massive gulv trænger, så skriv gerne og få et godt tilbud pris}. Skulle du være i tvivl, kigger vi gerne forbi for en vurdering af dit plankegulv. Vi tilbyder altid billig høvling priser og kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at opfriske dit gamle trægulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes