Din gulvmand er din ekspert i gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en hjælp når en gulvafslibning ikke slår til. Med andre ord er det muligt at afhøvle trægulve der er ekstra slidte eller har en overflade, som er besværlig at fjerne på normal vis. Herunder trægulve med fernis, maling, limrester, tæpperester, spartelmasse og lign. Idet gulvoverfladen fjernes vil mindre niveauforskelle og bølgede gulve blive helt plane og pæne påny.

Din Gulvmander din ekspert i gulvafhøvling

Har du gamle og forsømte trægulve i din bolig eller på jeres kontorer, er der nu mulighed for at lade en fagmand slibe gulvene, så I på den måde på et helt nyt gulv. Din Gulvmand arbejder primært i det århusianske område, så hvis du søger gulvslibning i Århus, så er du på rette spor.

 

Din Gulvmander din ekspert i gulv afhøvling
dingulvmand

Gulvafhøvling er en af vores stærke sider

En gulvafhøvling kræver både de bedste maskiner og de bedste medarbejdere, og det råder vi over i Din Gulvmand. Vi har nemlig valgt at investere i både maskiner, oplæring og dygtige medarbejdere, så vi kan være sikre på, at det arbejde der bliver udført ude hos kunden er i den højeste kvalitet.

Ikke alle kan slibe gulv, men vi har erfaringen

Når man skal slibe gulv kræver det, at man har kendskab til, hvordan træet opfører dig, når det påvirkes af de kraftige maskiner. For træet skulle jo nødig splintre eller flække, og man må heller ikke skabe dybe ridser i træet. Din Gulvmand har ekspertisen og erfaringen, så du kan være sikker på et optimalt resultat af vores indsats.

Gulvslibning i Århus til en meget billig pris

Der er mange firmaer i Århus, der tilbyder at slibe gulve, og derfor er priserne også i bund, da alle disse firmaer jo skal konkurrere om deres kunder. Det er derfor en god ide at få tilbud fra flere firmaer, så du med dine egne øjne kan se, at Din Gulvmand både leverer den bedste pris og den bedste kvalitet, som du kan stole på.

Få nyt gulv for næsten ingen penge

Et nyt gulv betyder rigtig meget for hele boligens eller kontorets samlede atmosfære og udseende. Din Gulvmand er din ekspert i både at vejlede og udføre alt omkring dine gulve, så du kan være sikker på, at du får den optimale kvalitet og nye gulve, som du vil glæde dig over i mange år.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.