Gulvafslibning København – Den bedste gulvafslibning i København får du her

Gulvafslibning i København? – Det er lige her!

København er en metropol indenfor kultur, design og mode, men også indenfor gulvafslibning og en række andre håndværk. Et gammelt håndværk med tratidioner der har rødder tilbage i middelalderen. I datidens København hvor byen var indenfor voldende, var træ det mest benyttede bygningsmateriale.

Dengang hvor træ var lige udenfor døren!

Hvad var mere nærliggende end at bruge træg til at lave gulve af. Det er en oldgammel tradition med trægulve i København og danmark, og det har sat sine tydelige spor i mange hjem. Næsten alle boliger i København, og i resten af Danmark, har planke- eller parketgulve. Trægulve bruges ofte i gang, værelse og opholdsdelen, hvorimod vådrum typisk har klinker eller linolium. Træ er et skattet materiale i danske hjem hvor velvære bliver sat i højsædet ved at byde et naturensmateriale indenfor.

Fine traditioner for flotte trægulve i København

Det er ikke uden grund at Danmark og især København er kommet på verdenskortet indenfor produktion af trægulve. Junckers har igennem mange år været markedsledende world-wide med produktion af gulve i træ. Og det skyldes ikke mindst de stolte traditioner vi har for et solidt og gedigent håndværk.

Ønsker du mere information om de gamle hånværkertraditioner og gulvafslibning i København, så kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende snak.

Læs mere her om afslibning af trægulve og priser på gulvafslibning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.