Odense har et dygtigt gulvfirma – Din gulvmand

Din gulvmand tilbyder gulvafslibning i Odense, Svendborg og på resten af Fyn. Har du behov for afslibning og efterbehandling af gulvene i din bolig? Så kan dingulvmand.dk hjælpe dig. Alt i forbedring  og opfriskning af slidt trægulve med et godt resultat. En gulvafslibning kan forvandle et trægulv til nyt og give hele boligen ny liv.

Odense gulvafslibning. Også afslibning i Svendborg, Nyborg, Assens og andre steder på Fyn. Din gulvmand er spcialist i alt indenfor afslibning af trægulve. Landsdækkende gulvservice.

Odense med de mange gamle trægulve

Vi er et af de ældste gulvfirmaer i Odense, Fåborg, Nyborg og resten af Fyn. Fra at være startet i Kerteminde for mange år har vores base været i Ringe. Her kan vi hjælpe vore mange kunder på Fyn til at få smukke gulvet. Vi kan gøre Fyn fin og står gerne til rådighed med rådgivning og vejledning om fornyelse af gamle trægulve.

Hvad er en gulvafslibning?

Ved hjælp af sandpapir kan et gammelt trægulv få nyt liv. Sandpapiret fjerner den gamle gulvbehandling så der kan påføres en ny og frisk overfladebehandling. Her er vi leverandør af forskellige typer, herunder:

  • Odense gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Gulvservice tilbydes også i Svendborg, Kerteminde, Bogense og andre steder på FynLud
  • Lak
  • Voks
  • Olie
  • Sæbe

Eller om ønsket farvede behandlinger med hvid lud, hvid lak eller hvid olie.

Ludbehandling

Her får du et lyst og smukt trægulv, hvor du er sikker på at træet ikke gulner. Et ludbehandlet trægulv kan efterbehandles med lak, olie eller sæbe efter ønske og smag. Vi er gerne behjælpelig med gode råd og prøver til inspiration. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er alle gode gulvbehandlinger som fortjener lud i bunden.

Lakbehandling

Lak er en god gulvbehandling med stor slidstyrke. Den er næsten vedligeholdelses fri idet overfladen lukker træet hermetisk. Lak og lakbehandling er smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde. Et smukt alternativ er hvid lak (hvidpigmenteret lak).

Oliebehandling

Olie trænger ned i træet og skaber en slidstærk overflade som er let at rengøre og vedligeholde. Modsat lak som forsegler træet mættes træet med en hærdende olie. Få mere at vide om hvor smukt og lækkert et trægulv kan blive med olie og oliebehandling. Der kan med fordel vælges en hvid olie (hvidpigmenteret olie) som er smuk og populær.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes